Volg ons op Facebook

Logo studio belleza

Een scala aan behandelingen op schoonheidsgebied

Rosalife Leefstijlplan

Leefstijlplan Rosalife is nieuw in de beautybranche. Gezond van binnen, mooi van buiten. Blijvend gewichtsverlies, 100% natuurlijk, zonder dieetproducten.

Leefstijlplan Rosalife is een professioneel leefstijlprogramma van minimaal 3 maanden om op natuurlijke wijze gezonder, fitter en slanker te worden. Iedere 14 dagen nieuwe dagmenu’s met heerlijke recepten.Keuze uit natuurlijk basismenu, biologisch of vegetarisch.

Meer informatie ontvangen? Wij kunnen u vrijblijvend het e-book toesturen.

Contact

Balsem voor lippen en droge plekjes

Een beschermende werking dankzij de olie van perilla. Een plant uit het Midden-Oosten, die rijk is aan omega 3 en 6. Deze hydraterende, herstellende en zachtmakende olie is perfect voor de lippen en een geïrriteerde huid dat een snelle behandeling…

Lees meer

Nieuw bij Studio Bellezza BrowExtender

De BrowExtender bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product voor mensen met weinig wenkbrauwen of haperingen/ littekens in de wenkbrauw. Binnen 1 minuut een verbluffend resultaat! Bovendien is de BrowExtender semi-permanent en kun je er…

Lees meer

Belangrijke aanwijzingen bij het gebruik van Dr. Baumann producten...

Wanneer u met Dr. Baumann producten gaat reinigen zal uw huid dikwijls al na enkele dagen veel zachter en beter gehydrateerd aanvoelen. Echter soms is er iets meer tijd voor nodig om dit resultaat te bereiken.

Lees meer

Graag tot ziens bij

Studio bellezza

Neem contact met ons op via onze contactpagina